En blodig middag

Et dunkende kobrahjertet

En blodig middag

Et uvanlig restaurantbesøk med kobraslanger på menyen, resulterte i blodshots, pumpende hjerter og grønnblå nyrer. Et måltid vi aldri vil glemme.

Vi gutta bestemte oss for å droppe jentene og ha en guttekveld, noe jentene absolutt ikke likte og spesielt når opplegget var hemmelig. Vi var elve gutter og planla en kveld med kobraslanger og halvnakene jenter, noe som var en stor suksess. I regi av Mr.Vinh, vår kjempeflinke og godhjertede «fieldmanager», fikk vi arrangert et uvanlig måltid bestående av kobraslanger. Slangene ble tatt med inn til vårt bord og vist frem, før de brutalt skar av hodene og melket blodet i glass. De svenske og danske «jentehylene» indikerte at slangene både var store, skumle og svært giftige.

Kobrashots- blod fra en kobraslange med vodka.

Smaken av kobra

I en ren militæroppstilling sto vi klare med hver vår shot med Vodka og kobrablod, og vi nikket smilende til hverandre, før vi gulpet i oss blodet. Smaken og lukten var ikke så ille, men ettersmaken var av jern, noe som blod generelt smaker. Dette var til stor begeistring for vitnamesiske gjester og ansatte. Kobra er visst ikke vanligdags her nede. Før middagen kom kelneren ut med to hjerter og to nyrer (nyrene ble aldri bekreftet). Å se hjerte ligge å pumpe i skålen og vite at du snart skal shotte det, var en relativt ubehagelig situasjon. Jeg og min danske venn «vant» loddtrekkningen. Selv om jeg valgte å shote den rett ned, uten å tygge først, var det absolutt ikke noe godt, eller morsomt å kjenne at hjertet pumpet nedover halsen.

Vår egen blodige vodkaflaske

Syv retters middag

I tur og orden fikk vi servert syv forskjellige retter av de to kobraslangene og jeg må innrømme at noe smakte godt mens andre retter var mindre apetittelige. Likevel var det en stor suksess og alkoholdunsten fløt i rommet sammen med latter og sang. I etter tid har jeg merket store forskjeller.

– Jeg er raskere, sterkere og smidigere. Jeg er Snakeman.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s