Studier i solen

Her er studiesenteret vårt. Lett å lese?

Studier i solen

Studentene ved utviklingsstudier i Vietnam bruker dagene til å bade og nyter 33 grader i solen. Vi har til og med vår egen private strand, der vi forsøker å studere.

Vi har akkurat blitt ferdig med vår første uke av ti i Vietnam og studentene smiler mer en noen gang. Vietnam er et paradis og jeg føler meg heldig som får være her nede. Den vitnamesiske befolkningen er generøse, vennlige og ikke minst imøtekommende. Jeg vil faktisk påstå at de er hakket hyggeligere enn thaier. (Thailand) I helgen dro et par av gutta på en uoppdaget lokal restaurant. Restauranten hadde ikke engang en meny, men som vi trodde var dette en bortgjemt perle, og maten var billig og utsøkt. Etter middagen ble vi vinket inn av smilende vitnamesere, som gjerne ville feste med oss europeere. Festen foregikk på gulvet i stuen med all den mat og øl vi kunne ønske oss. Vi ble til og med oppvartet med karaoke, noe som en kan regne som nasjonal sporten i disse trakter. Fantastisk moro.

Første skoledag

Svette skjorter og røde kinn kom gående inn på universitet i Hoi An,  som ligger et steinkast unna vårt hotell. Endelig var det første skoledag. Smånervøs og usikker, men ved godt mot. En smilende vitnameser med det kongelige navnet Nguyen, som også ca 80 prosent av den vitnamesiske befolkningen heter, etter at kongefamilien tillot andre til å ta ibruk deres navn, var vår første foreleser. Professor Ngyuyen ga oss en kort introduksjon om Vietnam, men til neste uke begynner alvoret, development studies. Hittil er studentlivet herlig og vi trives i den lille byen Hoi An.

– Jeg må innrømme at jeg stråler av lykke.

Vi har jo selvfølgelig Baywatch jentene her! Great Succsess!

Reklamer

One thought on “Studier i solen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s